mkszn kft.

Megoldások bogyóstermesztőknek

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Üzletszabályzat

Nyomtatás PDF

Eladó

Cégadatok

Név: Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephely
Telephely: 9435 Sarród, Kossuth L. utca 57.
Levelezési cím: Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephely
Email cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Székhely: 9435 Sarród, Kossuth L. utca 57.


Általános szerződési feltételek a Rubus webáruházban

Áruházunkban a vásárlás elektronikus úton történik. Egyedi igény esetén, telefonon (+36 99 359586), e-mailben, vagy faxon (+36 99 370930) is elfogadjuk rendelését.

Elektronikus áruházunkban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik. A vevő a regisztrációval egyidőben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen üzletszabályzatot, kijelenti, hogy azt ismeri. Tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel. Ismeri az internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.

A Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephely nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami az áruházunkhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az esetleges behatolóktól.

A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephely semmilyen formában nem vállal felelősséget.

A Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephelyét nem terheli felelősség az interneten küldött, vagy fogadott adat elvesztése,az internetes hálózatban bekövetkező működési hiba miatt, ami megakadályozhatja a zavartalan működést. A Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephely nem felelős a szoftver, a program, vagy más technikai hiba miatt bekövetkezett semmilyen hiányosságért.

A Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephely a mindenkori üzletpolitikájának megfelelően módosíthatja a termékek árait és a vásárlás feltételeit. Bármely módosítás, abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az áruház oldalain.

A vásárlás technikai lépéseiről a rendelés során minden lépésnél pontos közérthető leírást talál. Rendelése leadáskor azonosító számot kap, melyet visszaigazolásaink tartalmaznak, és amelyre esetleges észrevételei során hivatkozhat. A szerződés ráutaló magatartás útján kerül megkötésre. Visszaigazolásaink iktatott, írásban foglalt szerződésnek minősülnek, melyeket elektronikus úton megküldünk, azt kinyomtathatja, megőrizheti. Kérésére módunkban áll másolatot küldeni. A szerződéseket magyar nyelven kötjük. A rendelés megérkezését haladéktalanul elektronikus úton visszaigazoljuk.

Vevő esetleges mennyiségi kifogását, az áru átvételét követő 1 munkanapon belül közölheti. Ha sérült, esetleg hiányos csomagolásban kézbesítik a küldeményt, azt az átvételkor, a szállító jelenlétében jegyzőkönyvezni kell.

 

Fogyasztói kifogások megtételének helye: Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephely

Telephely: 9435 Sarród, Kossuth L. utca 57.

Nyitva tartás: H-CS: 7-15h

                            P: 7-12h

Telefon*: (99) 359586

 

Levelezési cím: Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephely - 9435 Sarród, Kossuth u. 57.

Email cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, amelyet a fogyasztó utasításai alapján, vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.

Eladó kifejezetten a vevő kérésére egyedileg előállított termékekre, az áru értékének 50%-át kitevő foglalót kérhet.

Eladó a 200 000 Ft (nettó) vagy afeletti áru értékének 30%-át kitevő foglalót kérhet.

Minimális vásárlási érték: 1000Ft (bruttó).

 

Szállítás

A föld bármely országába szállítunk. Az ilyenkor felmerülő többletköltségeket a vásárlóra áthárítjuk. Európai Unión kívüli országba történő szállítás esetén ilyen költség a vám, a fajtaeredet és a növény-egészségügyi okmányok kiállítási díja.

Külföldre utánvétellel nem szállítunk.

Megrendeléseket jellemzően utánvételes feladással, a visszaigazolt határidőn belül, a szállító vállalat saját feltételei szerint, az Ön által megadott szállítási címre teljesítjük.

A megrendelt termékek hozzávetőleges szállítási költségeit, a mindenkori visszaigazolásunk tartalmazza, de ez nem minden esetben egyezik meg a tényleges szállítási költséggel. A technikai korlátok miatt a számítógép által generált szállítási díj csak tájékoztató jellegű. Szállító partnerünk (MPL) az utánvételes küldemények díját súly, kiterjedés és érték alapján határozzák meg. A szállítási költséget a vásárló fizeti.

Csomagolási költséget felszámítunk. Ennek mértéke: 600 Ft. (nettó) . A csomagolás kialakítása a szállítás ideje alatt védi a terméket a sérülésektől és a kiszáradástól. A szállító partnerük vállalja, hogy a termék a feladást követő nap megérkezik a címzetthez (hazai cím esetén). A postázást úgy időzítjük, hogy a termék hétvégére ne ragadjon a szállítónál.

 

Termékeink jellemző tömege, a valóságban ettől lehetnek eltérések:

Tálcás növény: 0.11 kg
Konténeres növény: 0.8 kg
Szabadgyökerű málna: 0.032 kg
Szabadgyökerű ribiszke: 0.2 kg
Szabadgyökerű szeder: 0.05 kg
Szabadgyökerű bodza: 0.05 kg
Szabadgyökerű berkenye: 0.05 kg
Szamóca palánta: 0.016 kg

 

Fizetés

Utánvételes 200 000 Forint alatti vásárlás esetén, felette banki úton történő előre átutalásos fizetés.

Számlára történő fizetési igényét, a megrendelés leadásakor, vagy ezt követően e-mailben kérjük jelezni!

Átutalásos fizetés esetén az összeg beérkezését követően, a visszaigazolt határidőig történik a termékek feladása.

Lehetőség van a web áruházban megrendelt termék személyes átvételére, és a fizetésre a telephelyünkön.

 

Címünk

Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. - Fertődi telephely

9435 Sarród, Kossuth L. utca 57.

Nyitvatartás: H-CS: 7-15h

                           P: 7-12h

Telefon*: (99) 359 586

 

A személyes átvételre vonatkozó igényét kérjük, jelezze a rendelés leadásakor vagy ezt követően e-mailben vagytelefonon. Ez esetben a visszaigazolásban automatikusan szereplő szállítási költség – természetesen - nem kerül felszámításra.

Az árak magyar forintban (HUF) értendőek és a 27% forgalmi adót tartalmazzák. Az Európai Unió országaiba (kivéve Magyarország) nettó áron történik az értékesítés, amennyiben a vásárló érvényes VAT számmal rendelkezik, valamintaz áru igazoltan elhagyta vagy -postai szállítás esetén- el fogja hagyni az országot.

Küldeményeink teljes értékű biztosítással rendelkeznek!

 

Szállítási határidő

A várható szállítási határidőt minden esetben egyenként visszaigazoljuk.

Amennyiben több különböző árut vásárol és azok visszaigazolt szállítási határideje eltér egymástól, akkor a vásárolt árukat együtt a leghosszabb szállítási határidő alapján teljesítjük. Ettől a gyakorlattól csak külön kérésére térünk el. Az ilyenkor felmerülő többletköltséget a vásárló fizeti meg.

A határidő függ a megrendelt termék jellegétől és készleteinktől. Jellemzően a konténeres termékeket 2 – 8 napon belül, a szabadgyökerű termékeket a tavaszi (március 1-április 30) és az őszi (október 1.- november 30) faiskolai szezonban szállítjuk. Ezekről a határidőkről azonban minden esetben külön tájékoztatjuk.

 

Garancia, szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Az elállás joga

A rendelet szövegét itt elolvashatja, kattintson ide.

A gyorsan romlandó termékeknél pl. NÖVÉNYEK esetében a rendelet 5. § c. pontja értelmében a vevő nem gyakorolhatja a 8 munkanapos elállási jogot, mert akár maradandó sérülést, kiszáradást is okozhat, ha a fogyasztó nem szakszerűen csomagolja vagy küldi vissza az árut, valamint azért mert a termékek nagy része azonnali beültetést, gondoskodást igényel a kézhezvétel után az életbenmaradás érdekében!

A növények helytelen gondozásából és a nem megfelelő környezeti tényezőkből adódó károkért, nem áll módunkban felelőséget vállalni.

Aktuális oldal: Üzletszabályzat