Védje meg gépjárműve külsejét, kérje a PolishAngel kerámia bevonatát autóra!

A kerámia bevonat egy rendkívül erős víz lepergető és víztaszító védőréteg. Általában a járművek lakkozott és műanyag részein kerül alkalmazásra, de akár a lámpákra és a felnire is kérhető.

A kerámia bevonat autóra előnyei

A kerámia bevonattal lehetősége van visszanyerni autója eredeti szépségét, mély fényét és akár tükör effektus is biztosítható vele. Hatékony védelmet biztosít a gyanta, a só, a bogármaradványok, a madárürülék, de még az UV-sugárzás ellen is. Ráadásul megóvja járműve külsejét a vegyszerek, illetve egyéb kémiai behatásokkal szemben. A kerámia bevonat segítségével autója könnyedén tisztíthatóvá válik, mivel kevésbé fognak megtapadni rajta a szennyeződések és a kosz. Természetesen, a gépjármű értékét is növelheti, ha esetleg el szeretné adni a későbbiekben.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a kerámia bevonat autóra a rongálás, a kavicsok és a karcolások ellen nem véd!

Mikor applikálható a kerámia bevonat autójára?

Ahhoz, hogy a kerámia bevonat megfelelően applikálható legyen, autójának teljesen karcmentesnek kell lennie. Ezért mielőtt felkerülne a védőréteg, egy alapos mosás szükségszerű, hogy a homok- és porszemcsék eltávolításra kerüljenek. A komolyabb szennyeződések gyurmázás segítségével tüntethetők el. Később több fázisú autó polírozás következik a karcok ellen, majd csak ezután kerülhet fel a kerámia bevonat.

Attól függően, hogy gépjárműve milyen állapotban érkezik meg a PolishAngel műhelyébe, a kerámiás kezelés nagyjából 3-4 napot vesz igénybe. Ennek a végére a kerámia már kikeményedik, így az autót használatra készen kapja vissza.

Mennyibe kerül a kerámia bevonat autóra?

A kerámia bevonat árát több tényező is befolyásolja. Ilyen az autó mérete, a lakkréteg állapota, valamint a választott kerámia bevonat tulajdonságai is. A végleges ár kiszámításához vegye fel a kapcsolatot a PolishAngellel!

Milyen egyéb szolgáltatásokat biztosít a PolishAngel?
  • Szélvédő takarítás és polírozás
  • Műszerfal és bőrápolás
  • Alufelni polírozás és gumi ápolás
  • Sealant védelem

Autója megfelelő védelmének érdekében kérje Ön is a PolishAngel kerámia bevonatát!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük