A gép stabilitását ellensúlyok, valamint a saját tömege biztosítja. Természetesen, a maximális munkamagasság elérésével csökken az oldalkinyúlás mértéke.

A munka jellegéből adódóan lehetőség van akkumulátoros és dízeles karos emelő bérlésére is.

Az akkumulátoros modellek felhasználása beltéri munkavégzés során ajánlatos, mivel csak sima felületen használhatóak. Tömör, defektmentes gumikkal vannak ellátva, amelyek igény esetén fehér, nyommentesre cserélhetőek. Működésük csendes és füstmentes, így nem fogja zavarni az épületben dolgozókat. 8-10 óra töltés után, nagyjából ugyanennyi ideig üzemelnek.

A dízeles karos emelők kültéri munka során használatosak, egyenetlen talajra is alkalmazhatóak, mivel négykerékmeghajtással rendelkeznek. Terepre való, habbal töltött gumijaik révén szintén defektmentesek. Az előzővel ellentétben több műszakban is igénybe vehetőek, csak az üzemanyagról szükséges gondoskodni.

Mindkét típus rendkívül hasznos lehet a munka során, mivel rendkívül hatékonyak és könnyen mozgathatóak. Ráadásul a vezetékek sem fognak akadályt jelenteni, mivel kábelmentes kialakításúak.

Béreljen karos emelőt az ollosemelogep.hu weboldalról!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük